Rondleiding Visafslag Scheveningen

Wat gebeurt er toch in dat grote gebouw aan de Visafslagweg in Scheveningen, hoe werkt een visafslag, welke vissoorten worden er aangevoerd en verkocht en aan wie?

Bezoek de afslag en krijg antwoord op al uw vragen. Bij VVV Den Haag kunt u zich aanmelden voor een rondleiding bij Visafslag Scheveningen. Iedere eerste vrijdag van de maand in de periode van 1 mei tot 1 oktober start kunt u vroeg in de ochtend een interessante kijkje achter de schermen van de Scheveningse visafslag nemen. Uw gids vertelt u alles over de visserij, de ontwikkelingen die er zijn en het leven van de visserman. Wat maakt Scheveningen uniek, hoe wordt de vis gesorteerd en hoe gaat het veilen in zijn werk? Om veiligheidsredenen geldt een minimumleeftijd van 14 jaar en is de maximale groepsgrootte 12 personen. Helaas zijn de rondleidingen niet geschikt voor rolstoelen, rollators en kinderwagens.

Aanmelden uitsluitend na aanmelding via VVV Den Haag

Tel. 070-3618860 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.