Vis = gezond, vis = lekker, vis = Scheveningen

Wat gebeurt er toch in dat grote gebouw aan de Visafslagweg in Scheveningen, hoe werkt de afslag, welke vissoorten worden er aangevoerd? Bezoek de afslag en krijg antwoord op al uw vragen.

Bij de VVV in Den Haag kunt u zich aanmelden voor een rondleiding bij de Visafslag Scheveningen. Iedere eerste vrijdag van de maand start vroeg in de ochtend een interessante blik achter de schermen van de Scheveningse visafslag. Uw gids vertelt u alles over de visserij, de ontwikkelingen die er zijn en het leven van de visserman. Wat maakt Scheveningen uniek, hoe wordt de vis gesorteerd en hoe gaat het veilen in zijn werk? U krijgt een indruk hoe het mijnen op de klok verloopt. En waar gaat al die vis naar toe? In de zomermaanden wordt de rondleiding ook iedere derde vrijdag van de maand aangeboden.
Kom dus vroeg uit de veren om een kijkje te nemen achter de schermen van de dynamische Scheveningse vissershaven. Een fantastische manier om de visserij echt te leren kennen, want vis = Scheveningen en Scheveningen = vis. 

Het aantal deelnemers dat aan een rondleiding kan deelnemen is beperkt, dus aarzel niet en meldt u snel aan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Den Haag 070-3618860 of via de email op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om veiligheidsredenen geldt een minimumleeftijd van 14 jaar. Helaas zijn de rondleidingen niet geschikt voor rolstoelen, rollators en kinderwagens.