In de periode van 1 april 2017 tot en met 31 mei 2017 is het voorhanden hebben en verhandelen van snoekbaars verboden, tenzij u een ontheffing heeft. De Visafslag Stellendam heeft een ontheffing voor het verhandelen van snoekbaars in deze tijd, maar mag dit alleen doen van en aan partijen die ook een ontheffing hebben.

Lees meer...

Vrijdagmorgen 3 maart werd even na 6.30 uur de volledig gerenoveerde en elektronisch vernieuwde mijnzaal in de Visafslag Stellendam in gebruik genomen.

Lees meer...

Als onderdeel van zijn werkbezoek aan de Nederlandse visserijsector was staatssecretaris Van Dam maandagmiddag 20 juni 2016 in de Stellendamse buitenhaven. De bewindsman kreeg in het Visserij Innovatiecentrum Zuidwest Nederland een rondleiding en informatie.

Lees meer...

Op vrijdag 26 juni wordt het Visserij-Innovatiecentrum Zuidwest Nederland officieel geopend. Naar voorbeelden in Denemarken en Frankrijk, beschikt Nederland nu ook over een centrum waar vissers - in een zoutwaterbassin voorzien van een zandbodem – hun netwerk, aanpassingen van hun vistuig en nieuwe vistechnieken kunnen testen.

Lees meer...