In verband met Koningsdag zijn de UFA-veilingen in Scheveningen, Stellendam en Colijnsplaat op dinsdag 27 april 2021 gesloten.

On King's Day, Tuesday 27 April 2021, our fish auctions in Scheveningen, Stellendam and Colijnsplaat are closed. 

Maandagochtend 18 september verzamelde zich in alle vroegte op Schiphol een groep van 50 mannen en 2 vrouwen, allen werkzaam in of voor de visserij. Voor de 10e keer organiseerde UFA een trip naar het buitenland voor kennismaking met lokale visserij. Dit jaar was gekozen voor een bezoek aan het mooie Italiaanse eiland Sicilië. De visserij aldaar is naar Nederlandse maatstaven geen moderne visserij met innovatieve methodes, maar er viel genoeg te zien, te leren en te beleven. 

Lees meer...

Op 12 mei 2017 organiseerde UFA in en om de Visafslag Stellendam het evenement “Visserij en Techniek” voor de leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen op Goeree-Overflakkee en de klassen 1 en 2 van de technische opleidingen aan het VMBO.

Lees meer...

Ieder jaar reikt UFA de UFA- prijs voor "Best verzorgde vis"uit. Voor 2016 zijn dit TH7, OD6, SCH65 en GO58.

Lees meer...

Dames en Heren, van harte welkom op de borrel voor aanvoerders en handel van United Fish Auctions. Allereerst wens ik u een voorspoedig en gezond 2017 toe. Graag wil ik met u terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar de kansen en uitdagingen in het nieuwe jaar.

Traditioneel sluiten we af met het uitreiken van de prijzen aan de winnaars van de best verzorgde vis.

Lees meer...