Het gaat goed met United Fish Auctions (UFA), oftewel de visafslag in Scheveningen. Vanmorgen bereikte de afslag in Scheveningen een omzetrecord van 30 miljoen euro. Johan van Nieuwenhuijzen, sinds 2002 directeur van de UFA, meldde dat vrijdag 2 december in een overleg met de gemeente over de ontwikkeling van de haven.  

Lees meer...

Scheveningen-Haven wordt een modern centrum voor visserij, dat zich ook op toerisme richt. Gemeente Den Haag en het Viscluster hebben daarvoor een overeenkomst getekend.

Lees meer...

 

Tijdens de traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe in Scheveningen heeft Plus Retail de eerste haringen van dit seizoen weten te bemachtigen. De veiling heeft een bedrag van € 90.000,- opgeleverd. De opbrengst is geschonken aan stichting Het Vergeten Kind.

Lees meer...

Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe, vangst 2015 is op 17 juni tijdens de traditionele veiling in de visafslag Scheveningen voor € 53.000,- verkocht. Visgilde, een collectief van visdetaillisten, bracht het laatste bod uit en wist daarmee het vaatje te bemachtigen.

Lees meer...

Meer nieuwsberichten