Het gaat goed met United Fish Auctions (UFA), oftewel de visafslag in Scheveningen. Vanmorgen bereikte de afslag in Scheveningen een omzetrecord van 30 miljoen euro. Johan van Nieuwenhuijzen, sinds 2002 directeur van de UFA, meldde dat vrijdag 2 december in een overleg met de gemeente over de ontwikkeling van de haven.  

Lees meer...

Scheveningen-Haven wordt een modern centrum voor visserij, dat zich ook op toerisme richt. Gemeente Den Haag en het Viscluster hebben daarvoor een overeenkomst getekend.

Lees meer...

Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe 2017 is tijdens de traditionele veiling voor € 65.000,- verkocht. Heeren van de Vis uit Veenendaal bracht het laatste bod uit en wist daarmee het vaatje te bemachtigen. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Make-A-Wish Nederland.

Lees meer...

 

Tijdens de traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe in Scheveningen heeft Plus Retail de eerste haringen van dit seizoen weten te bemachtigen. De veiling heeft een bedrag van € 90.000,- opgeleverd. De opbrengst is geschonken aan stichting Het Vergeten Kind.

Lees meer...